BOGINJA ZLATOBELA – ZDRAVILNA MOČ ŽENSKE ENERGIJE

Naj prvi zapis nameniva prav boginji Zlatobeli. Kdo je, kakšen je njen simbol in kaj prinaša.

V ezoterični literaturi se velikokrat govori o zlatobeli svetlobi, ki prihaja iz univerzuma. Svetloba, ki potuje iz univerzuma, potuje tudi skozi telo in naprej v središče zemlje. Zlatobel žarek je energija, ki ima zdravilen, očiščevalen učinek. Iz te energije se je rodila boginja Zlatobela, ki na Zemljo prinaša ljubezen, milino, lepoto in obilje vsega lepega.
Rodila se je v temnih in negotovih časih, ko so ljudje še posebej potrebovali pomoč, upanje, svetlobo. Zato je poslanstvo Zlatobele, da ljudi prebudi ter jih ponovno poveže med sabo in z naravo. Kajti ravno to je tisto, po čemer hrepeni slehernik: mir, povezanost, svoboda. In s spoštovanjem narave in z ljubeznijo do sebe Zlatobela prebuja žensko esenco v vsaki izmed nas.
Podoba boginje Zlatobele zato krasi tudi našo blagovno znamko. Da naju in vas spomni, kako zelo pomembno je najti v sebi lepoto in ljubezen, spoštovanje do sebe, do narave. Še več, boginja Zlatobela ženskam pomaga, da začutijo svetlobo znotraj sebe, pomaga jim prebuditi zavedanje o darovih, ki jih imajo, ter jim prebuditi zaupanje, vero, moč in ljubezen.

In ker je sodobna ženska prebujena oziroma povezana s sabo, s svojo prvobitnostjo, ji ni vseeno, kaj daje nase in vase. S konvencionalno kozmetiko se namreč v telo vnaša ogromno kemikalij, ki motijo delovanje hormonskega sistema, saj koža absorbira kar 60 odstotkov teh snovi. Ekološka hrana, kozmetika, čist zrak in voda, vse to so osnove, ki se jih sodobna ženska želi in poskuša držati. In pri tem vam bova z ekološko, vegansko in organsko kozmetiko Zlatobela poskušali pomagati tudi midve. 

5 misel na “BOGINJA ZLATOBELA – ZDRAVILNA MOČ ŽENSKE ENERGIJE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.